"ONI SU MOTKAMA PROVERAVALI ŠTA JE UNUTRA" : Meštanka OTKRILA koji deo je POLICIJA sada KRENULA DA PRETRAŽUJE
Danka Ilić, Foto: Kurir.rs/Damir Dervišagić/TikTok/malaika983

potraga

"ONI SU MOTKAMA PROVERAVALI ŠTA JE UNUTRA" : Meštanka OTKRILA koji deo je POLICIJA sada KRENULA DA PRETRAŽUJE

Kako kaže pretražili su i njeno dvorištE

Objavljeno: 14:16h

"Svi smo zabrinuti. Nadamo se najboljem. Prošlo je već mnogo sati. Samo da je Danka živa", priča za "Blic" meštanin Banjskog polja gde već tačno 48 sati traje potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2).

Kako kaže, svi sa strepnjom čekaju svaku novu informaciju o Danki Ilić, devojčici koju opisuje rečima: "zlato" i "duša".

Jedan od meštanina je rekao da je policija pretrazila svaki kutak sela, svako mesto, svaku supu, svaku rupu kako bi pronašli Danku. Sada su, kako kažu, počeli da pretražuju dvorište gde je devojčica bila poslednji put.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

- Čuli smo da su majku i oca odveli u policiju, to su dobri ljudi, ali kako prolazi više vremena, ne znam šta da mislim - kaže jedna meštanka.

Kako kaže pretražili su i njeno dvorište

- Otvorila sam policajcima svoju šahtu, a oni su motkama i lampama proveravali šta je unutra. Njih 5 je došlo - kaže ona.

Bager u dvorištu gde je Danka Ilić poslednji put viđena

Podsetimo, nekoliko pripadnika policije trenutno iskopava prostor ispred pojane gde je devojčica Danka Ilić nestala pre tačno dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag.

Takođe tu je i bager, mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja.

Danka Ilić
Danka Ilićfoto: KURIR/NENAD KOSTIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

Roditelji nestale Danke Ilić ponovo u policiji

Roditelji nestale Danke Ilić odvedeni su u policiju danas u toku dana kako bi se nastavilo saslušanje koje je počelo juče u policijskoj stanici u Boru povodom nestanka njihove dvogodišnje ćerkice kojoj se izgubio svaki trag pre gotovo 48 sati u Banjskom polju kod Bora.

Bonus video:

00:16

Nastavlja se potraga za Dankom

(Espreso/Blic/Dijana Bogosav/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.